Murs lliures al voltant del carrer Pere IV

Comissió d'Activitats

graf barri

Seguint l´estela de enlluernar el carrer amb l´art urbà i crear punts de trobada dels artistes que vulguin realitzar les seves obres amb tots els permisos pertinents, el colectiu Rebobinart torna  a oferir milers de metres cuadrats dels murs del nostre barri.

Murs oblidats, degradats i bruts es convrtiran en obres d´art durant un temps determinat.

Al costat de Can Ricard i al carrer de Selva de Mar damunt de Pere IV.

Murs Lliures llança una pionera aplicació (APP) per gestionar permisos d’art urbà a la ciutat

El llançament de la nova aplicació coincidirà la inauguració de tres nous espais per pintar a Barcelona, l’obertura més gran que ha fet mai Murs Lliures duplicant l’espai disponible fina ara de 2.500 a 5.000m2

Murs Lliures llança el proper dissabte 18 d’octubre la primera aplicació (APP) per gestionar permisos per pintar a l’espai públic de Barcelona. Una aplicació que permetrà gestionar els murs/espais destinats a l’art urbà, on els usuaris podran seleccionar l’espai i demanar el permís per pintar de manera senzilla, ràpida, àgil i  immediata.Aquesta aplicació serà, a més a més, una plataforma per donar a conèixer l’art de cadascun dels usuaris. Permetrà a l’artista crear-se un perfil on actualitzar i poder penjar les fotografies de la seva obra un cop acabada (cosa que també permetrà respectar els mínims de temps de cadascuna d’aquestes) i podran veure les obres que han fet la resta d’artistes a través de la plataforma.

Aquesta aplicació, pionera a al món, pretén democratitzar l’art urbà a la ciutat i que tothom pugui trobar el seu espai per expressar-se.

El llançament d’aquesta nova aplicació, coincidirà amb el lliurament de tres nous espais per pintar a Barcelona que suposen l’obertura més gran que ha fet mai Murs Lliures a la ciutat duplicant l’espai que tenien disponible de 2.500 a 5.000m2. Una inauguració immillorable per posar en marxa la nova aplicació .

Per demanar permís per pintar en aquests tres nous espais (un a Selva de Mar i dos a Poblenou) es podrà fer a través de la nova aplicació. El mateix dissabte dia 18, la app estarà disponible per Android a les 10:30 del matí i tot seguit s’inaugurarà el mur amb els primers permisos entregats a través de l’aplicació. (Els usuaris de apple hauran d’esperar fins el 30 de octubre). Per  demanar permís per aquests tres espais abans d’aquesta data a través de la web de murs lliures www.murslliures.com)

Per donar el tret de sortida a aquest innovador projecte, els responsables de Murs Lliures faran una presentació el mateix dissabte dia 18 a les 11:00 a Nau Art Espai de Creació (presentació oberta al públic), on artistes i tothom que n’estigui interessat, podran conéixer la nova aplicació i ser dels primers en demanar el permís. Després de la presentació, s’inaugurarà un dels murs de Poblenou amb els primers registrats, una intervenció també oberta al públic on també s’hi faran tallers d’art urbà per escoles y nens (activitat gratuïta y oberta a tothom). Tot seguit, aquell mateix dia, s’obriran els altres dos murs, de Poblenou i Selva de Mar.

Aquest nou llançament, coincidirà també amb la nova imatge gràfica de Murs Lliures, que es presentarà també el dia 18.

Murs Lliures és un portal de gestió d’espais públics de ciutats destinats a la intervenció artística, creat per l’associació Reboninart. Els espais gestionats per la plataforma estan concebuts com uns espais de lliure expressió on artistes i ciutadans puguin explorar la seva creativitat i tècnica artística. Des de novembre de 2012, que es van atorgar els primers permisos, s’han realitzat més de 1.000 intervencions en l’espai públic, gestionant permisos i espais per més de 600 artistes urbans, tant nacionals com internacionals. En aquest moment Murs Lliures disposa de 4 espais a la ciutat de Barcelona repartits en dos barris de Sants-Muntjuic i Sant Martí. Aquesta nova obertura ampliarà el total d’espais a 7, amb un total de 1.500 km lineals de mur i un total de 5.000m2.

PRESENTACIÓ APP MURS LLIURES
I INAUGURACIÓ DELS NOUS MURS
DIA: DISSABTE 18 D’OCTUBRE
HORA: 11h (Presentació) 11:30h (Inauguració del Mur)
ON: NAU ART. c/Espronceda nº 154

CONTACTE MURS LLIURES PER ENTREVISTES:
Marc Garcia: marc@rebobinart.com / info@rebobinart.com

ZONA DE PREMSA
LINK DIRECTE
Notes de premsa i fotografies
Marta Suriol: martasuriolordaz@gmail.com

graf barri 2

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s