Passejada sota la pluja , èxit total

Comissió d'Activitats

Gracies a tots/es les asistents a la passejada popular que es va realitzar el dia 30 de novembre sota una pluja fina pero constant…

Pensaven que no vindria ningú, pero al final la assistencia va superar totes les previsions…

Placera_301114Vam quedar a la plaça del Sagrat cor, al costat de l´esglesia, i encara que plovia una miqueta va vindre moltissima gent.

A cop d´ull puc dir que van vindre unes cinquanta o mes persones, de totes les edats, veins i foranis, i tots van demostrar l ´interes que tenen de que el carrer Pere IV, canviï, per a millor.

Vam montar la paradeta del vermouth, vam posar una mica de musiqueta i, en tocar les onze es va començar a explicar el que fariem.

Es van explicar les histories dels voltant a la placeta del Sagrat cor ( En una proxima publicació explicarem amb detall tota a passejada ) i despres va començar la passejada.

Recorregut_301114

Hem d´agrair al mossem de l´esglesia i a tota la gent de l´esplai que està al costat , el haver-nos deixat l´espai per deixar les coses i per utilitzar diverses sales per fer les activitats planejades, ja que al final ens va caure la pluja.

Al final de la passejada,  que va ser tot un exit, vam tornar tots a la plaça i com plovia van entrar tots a l´anfiteatre i vam continuar amb el vermouth, que també va ser tot un exit, amb la musiqueta i posteriorment amb les explicacions de la Taula Eix Pere IV, de com van les propostes fetes, una mica d´explicació historica, que pretenem fer al carrer i de com s´executarà la reforma planejada per l´ajuntament, que tot s´ha de dir , va molt lenta la cosa.

Vam mirar fotos antigues, vam fer activitats gracies al colectiu Artistlove, per a grans i petits, taller d´estampació de samarretes, collage amb els desitjos de la gent del barri del que volen que sigui el carrer Pere IV en un mapa gegant, van vindre la gent de Nowpoble9, que van entrevistar a la gent que va voler parlar i van explicar una mica el seu projecte i van definir-nos el significat de la paraula Gentrificacion.

Tot plegat va ser un exit i unes ganes de tots/es de canviar aquest queridissim carrer, emblematic i vertebrador.

Vist això, tornarem a repetir un altre passejada i una propera reunió amb tots el veins/nes que vulguin vindre, i un altre dia de paradeta amb fotos i recollida d´emails a la rambla del poblenou cantonada amb carrer Pere IV.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s