Qui som

La Via Pere IV, es una iniciativa de barri liderada per un grup de veïns agrupats en l’anomenada Taula Eix Pere IV. 

Tenim com a objectiu imprimir noves activitats cíviques, culturals i econòmiques a tot el carrer Pere IV i el seu entorn, per així crear una major cohesió social en el territori, evitant la fragmentació urbana ara existent.

Som un lloc de trobada de les persones, col·lectius i agents no institucionals del territori que vulguin aportar projectes i impulsar iniciatives. Actuem a través de diferents comissions i ens reunim regularment per decidir les orientacions i la gestió dels projectes. Tenim la voluntat de convocar obertament al barri per informar, debatre i actuar per aconseguir els nostres objectius.

Proposem una ocupació transitòria dels espais vacants (solars, edificis industrials buits, plantes baixes desocupades,…)  amb iniciatives d’interes social, cultural i activitats comercials d’àmbit local.

La Taula Eix Pere IV buscarà acords amb propietaris, tan públics com privats, per a la cessió temporal mitjançant pactes que garanteixin el mutu benefici de les parts, assegurant el correcte manteniment dels espais on es realitzin les activitats proposades, fomentant alhora un major ús de l’espai públic per part de la ciutadania.

Animeu-vos a cooperar per fer ciutat de la manera que vulgueu.

 

Benvinguts!

 

Taula Eix Pere IV

 

Anuncios

Un comentario en “Qui som

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s